Εντάσεις για αλλαγές στους Δήμους - «Ναρκοθετεί όλο το πλαίσιο της μεταρρύθμισης»

Εντάσεις για αλλαγές στους Δήμους - «Ναρκοθετεί όλο το πλαίσιο της μεταρρύθμισης»

Την αναπομπή συγκεκριμένων δημοτικών σχηματισμών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχολίασε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Σενέκης.

«Η επιλεκτική ευαισθησία του Προέδρου της Δημοκρατίας ως προς την επικαλούμενη αντισυνταγματικότητα συγκεκριμένων δημοτικών σχηματισμών, που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρόσφατης υπερψήφισης της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δυστυχώς ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και ναρκοθετεί το όλο πλαίσιο της μεταρρύθμισης και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από το Δημοκρατικό Κόμμα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE