Πως η Μισιέλ γύρισε τον Ομπάμα μερικά χρόνια πίσω με μια ημίγυμνη φωτογραφία του (ΦΩΤΟ)

Πως η Μισιέλ γύρισε τον Ομπάμα μερικά χρόνια πίσω με μια ημίγυμνη φωτογραφία του (ΦΩΤΟ)

Επί ευκαιρίας της γιορτής του πατέρα, η κ. Ομπάμα ξετρύπωσε μια ομολογουμένως παλιά φωτογραφία, οικογενειακής στιγμής και με αυτή ευχήθηκε στον Μπαράκ.

Με ένα παλιό φωτογραφικό ντοκουμέντο του Μπαράκ Ομπάμα ευχήθηκε στον αμερικανό πρόεδρο «χρόνια πολλά» για τη Γιορτή του Πατέρα η σύζυγός του Μισέλ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα απεικονίζεται σε χαλαρές στιγμές στη θάλασσα αγκαλιά με τις αγαπημένες κόρες του Σάσα και Μάλια όταν ήταν ακόμα πιτσιρίκια. «Σκέφτομαι σήμερα, όπως και κάθε μέρα, τον πατέρα αυτών των κοριτσιών. Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα» έγραψε η Μισέλ στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE