Νεκρός κρατούμενος στα κρατητήρια Λεμεσού – Σε συναγερμό οι Αρχές

Νεκρός κρατούμενος στα κρατητήρια Λεμεσού – Σε συναγερμό οι Αρχές

Σε συναγερμό οι Αρχές μετά τον εντοπισμό νεκρού κρατούμενου στα κρατητήρια Λεμεσού το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί στο κελί του θέτοντας σε κινητοποίηση τα μέλη της Αστυνομίας.

Ο άνδρας βρισκόταν υπό κράτηση για υπόθεση ναρκωτικών, όπου ο ίδιος ομολόγησε στις Αρχές.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, διεξάγονται έρευνες για τα αίτια θανάτου του.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE