ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μίλησε στην Στεφανίδου λίγο πριν τη σύλληψη – «Ο τρόπος που απαντάει την προδίδει»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μίλησε στην Στεφανίδου λίγο πριν τη σύλληψη – «Ο τρόπος που απαντάει την προδίδει»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως σήμερα θα «παίξει» το απόσπασμα από τις δηλώσεις της.

«Θα ακούσουμε την ίδια τη Ρούλα να μιλά (σε δηλώσεις που έκανε λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της) και να απαντά για τα φάρμακα», είπε στην εκπομπή Happy DAY η Τατιάνα Στεφανίδου και πρόσθεσε ότι «ο τρόπος με τον οποίο απαντούσε στις ερωτήσεις πρόδιδε την ενοχή της».

«Οι γονείς δεν ήθελαν να κάνουν ιατροδικαστική εξέταση»
«Οι Αρχές έδωσαν έναν αγώνα δρόμου για να βρουν στοιχεία διότι με ενδείξεις δεν μπορεί κάποιος να καταστεί κατηγορούμενος. Η αστυνομία έπρεπε να ψάξει και να βρει στοιχεία για να δέσει την υπόθεση. Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε τι στοιχεία έχει βρει η αστυνομία σε συνεργασία με τους επιστήμονες, γιατρούς και ιατροδικαστές για να δέσει τον φόνο και να καταστεί η Ρούλα κατηγορούμενη» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις εξελίξεις με την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Ποιος ήταν ο μηχανισμός θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας; Με ποιον τρόπο ακριβώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη; Πού τη βρήκε; Και με ποιον τρόπο τη χορήγησε;» διερωτήθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Tlive.

«Για να είμαστε ειλικρινείς, αν η αλυσίδα γεγονότων που έχει να κάνει με τις Αρχές είχε λειτουργήσει διαφορετικά, ίσως το Τζωρτζινάκι να μην είχε φύγει από τη ζωή. Ένας γιατρός πάρα πολύ ευαίσθητος, ένας άνθρωπος που αυτός που αγαπούν τα παιδιά ουσιαστικά, ένας γιατρός που εργάζεται στη ΜΕΘ στην Πάτρα, άρχισε κινεί τις διαδικασίες γιατί άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από δύο θανάτους και ένα παιδί που το πήγε αυτή η μητέρα στο νοσοκομείο ενώ ήταν υγιέστατο, άρχισε να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά» είπε η δημοσιογράφος.

«Όταν έφυγε η Μαλένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί απόρησαν. Τότε οι γονείς δεν ήθελαν να κάνουν ιατροδικαστική εξέταση. Η διευθύντρια του νοσοκομείου τους έπεισα να κάνουν ιατροδικαστική…» σημείωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής Tlive.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής Happy Day:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top