ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Αναπάντητα ερωτήματα - «Θέλω να μάθω τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά και πού βρέθηκε η κεταμίνη»

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Αναπάντητα ερωτήματα - «Θέλω να μάθω τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά και πού βρέθηκε η κεταμίνη»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά και τη σύλληψη της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου. Το ερώτημά του είναι «πού βρέθηκε η κεταμίνη» και «τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Αρχικά, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στις πληροφορίες ότι είχε «εξαφανιστεί» μετά τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας πως «δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά, έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο, ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι» ανέφερε έπειτα, μιλώντας στην εφημερίδα Μπαμ και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Αναφορικά με τα νεκρά παιδιά του είπε: «Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα, όμως, για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Σε ερώτηση για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου... Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου».

«Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη, πώς την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» εξηγεί στο τέλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη αναμένεται να δημοσιεύτει την Κυριακή.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top