ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλαξε ταυτότητα λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλαξε ταυτότητα λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση με τους αιφνίδιους και ανεξήγητους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Καθημερινά έρχονται στο φως όλο και περισσότερες πληροφορίες που δημιουργούν ερωτήματα, ενώ η μητέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου έχει οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, και αρνείται σθεναρά τα όσα της αποδίδονται. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί μια αποκάλυψη που έγινε – λίγο πριν η 33χρονη βρεθεί ενώπιoν του ανακριτή – και δημιουργεί νέα ερωτήματα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση με την οικογένεια από την Πάτρα.

Τρεις μέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας – όπως αποκάλυψε ο ALPHA – η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέδωσε νέα ταυτότητα δηλώνοντας απώλεια της παλιάς. Εκείνες τις μέρες, το κοριτσάκι βρισκόταν στο νοσοκομείο και η 33χρονη μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ισχύει η παραπάνω είδηση, αυτό σημαίνει δύο πράγματα:

  • Η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μια φορά.
  • Η έκδοση νέας ταυτότητας σημαίνει αυτόματα και την αλλαγή του αριθμού αυτής.

Η παραπάνω αποκάλυψη, σύμφωνα με τον ALPHA, κρίνεται αρκετά σημαντική και μένει να δούμε πως θα τη χρησιμοποιήσουν η Αρχές στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: newist.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top