Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρεται τώρα στις φυλακές Κορυδαλλού - Θα οδηγηθεί σε ειδικό κελί

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρεται τώρα στις φυλακές Κορυδαλλού - Θα οδηγηθεί σε ειδικό κελί

Σε ειδικό κελί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε χθες ομόφωνα προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μετά από μια μαραθώνια απολογία περίπου 5 ωρών, στη διάρκεια της οποίας η κ. Πισπιρίγκου αρνήθηκε τις κατηγορίες, η 33χρονη φερόμενη ως δράστις θα προαυλίζεται μόνη της και συγκεκριμένες ώρες, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από τις συγκρατούμενές της, αφού το κλίμα εναντίον της περιγράφεται ήδη ως εκρηκτικό στις γυναικείες φυλακές.

Η μεταγωγή της ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.30, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στον Κορυδαλλό είναι αυξημένα καθώς η 33χρονη είναι «κόκκινο πανί» για τις συγκρατούμενές της.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, όταν ενημερώθηκε για την προφυλάκισή της, καθώς δεν αποδέχτηκε καμία κατηγορία ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, δηλώνοντας αντίθετα πως «επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου».

Περιγράφοντας το κατηγορητήριό της ως άδικο, πρωτάκουστο, εξωπραγματικό και επονείδιστο, η φερόμενη ως δράστης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αρνούμαι στο σύνολό της την αποδιδόμενη σε μένα κατηγορία, ποτέ δεν επιδίωξα, επιθύμησα ή προκάλεσα το θάνατο του παιδιού μου» στο απολογητικό της υπόμνημα, καταλήγοντας πως «καμιά μητέρα δεν μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE