Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για έναν νεκρό μέσα στο κτίριο.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκδηλώθηκε σε θάλαμο στην κλινική COVID, στον 2ο όροφο του κτιρίου, στον οποίο -σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου- νοσηλεύονται 20 περίπου ασθενείς.

Πυροσβέστες εκκενώνουν αυτή την ώρα την κλινική απομακρύνοντας τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ όπως διαβεβαιώνουν πηγές της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ένας απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE