Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για έναν νεκρό μέσα στο κτίριο.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκδηλώθηκε σε θάλαμο στην κλινική COVID, στον 2ο όροφο του κτιρίου, στον οποίο -σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου- νοσηλεύονται 20 περίπου ασθενείς.

Πυροσβέστες εκκενώνουν αυτή την ώρα την κλινική απομακρύνοντας τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ όπως διαβεβαιώνουν πηγές της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ένας απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE