Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για έναν νεκρό μέσα στο κτίριο.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκδηλώθηκε σε θάλαμο στην κλινική COVID, στον 2ο όροφο του κτιρίου, στον οποίο -σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου- νοσηλεύονται 20 περίπου ασθενείς.

Πυροσβέστες εκκενώνουν αυτή την ώρα την κλινική απομακρύνοντας τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ όπως διαβεβαιώνουν πηγές της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ένας απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE