ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Χατζηπαντέλας: Τι θα δούμε στη σημερινή σύσκεψη για χαλαρώσεις - «Ξέρω από πρώτο χέρι ότι έχουμε πρόβλημα στις Πρώτες Βοήθειες» - Βίντεο

Χατζηπαντέλας: Τι θα δούμε στη σημερινή σύσκεψη για χαλαρώσεις - «Ξέρω από πρώτο χέρι ότι έχουμε πρόβλημα στις Πρώτες Βοήθειες» - Βίντεο

Για τη βελτίωση των πρώτων βοηθειών Λάρνακας, όπως και για πιθανές χαλαρώσεις μέτρων μίλησε έξω από το νοσοκομείο Λάρνακας ο κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

«Τη Δευτέρα στο Υπουργείο Υγείας είχαμε σύσκεψη για τις πρώτες βοήθειες της Λευκωσίας και της Λεμεσού».

Ανέφερε πως στόχος του Υπ. Υγείας είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα να είμαστε και σε ένα νοσηλευτήριο για να βλέπουμε τα προβλήματα από κοντά.

«Με το να βρισκόμαστε εδώ θα κατανοήσουμε από πρώτο χέρι τι προβλήματα έχουμε για να τα βελτιώσουμε. Ο στόχος της σημερινής συνάντησης είναι η βελτίωση των πρώτων βοηθειών», τόνισε.

Συνέχισε λέγοντας, «Το δεύτερο θέμα είναι να ολοκληρωθεί η μετακόμιση του παλαιού νοσοκομείου στο νέο κτίριο  στο νοσοκομείο Λάρνακας και το τελευταίο θέμα να αξιολογήσουμε την μονάδα εντατικής θεραπείας που όπως πολύ καλά γνωρίζετε θέσαμε σε λειτουργία πριν 2-3 μήνες και θέλουμε να δούμε πως πηγαίνει και αν πρέπει να την ενισχύσουμε.»

«Ήρθα αρκετές φορές στις πρώτες βοήθειες και τις έχουμε αξιολογήσει, ξέρω από πρώτο χέρι ότι έχουμε πρόβλημα. Είναι η ώρα αυτή τη στιγμή να λύσουμε το πρόβλημα γι’ αυτό θα έρθει και η διοίκηση του ΟΚΥπΥ και του νοσηλευτηρίου για να λυθεί αυτό το πρόβλημα που έχουμε τόσο καιρό,» δήλωσε.

Για νέες χαλαρώσεις σε μέτρα απάντησε πως αναμένει να ακούσει σήμερα τους ειδικούς στη σύσκεψη που θα έχουν.

Πρόσθεσε πως «Η αίσθηση που έχω μετά από εισηγήσεις των ειδικών είναι ότι θα δοθούν κάποιες χαλαρώσεις μέσα στις επόμενες μέρες και κάποιες άλλες μέσα στις επόμενες 15 μέρες».

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, τόνισε. Ανέφερε πως υπάρχει ένα πλάνο και δεν θέλουν να το χαλάσουν και να γεμίσουν τα νοσηλευτήρια, άρα πρέπει προσεκτικά σιγά σιγά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top