Εμπόριο τσιγάρων: Πρόστιμο σε 81χρονο για αδασμολόγητα - Βρήκαν στην οικία του 52 κούτες και 4 κιλά καπνό

Εμπόριο τσιγάρων: Πρόστιμο σε 81χρονο για αδασμολόγητα - Βρήκαν στην οικία του 52 κούτες και 4 κιλά καπνό

Ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας, σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που συνέλεξε η Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, διενήργησαν το πρωί σήμερα Τετάρτη 6/4, έρευνα σε διαμέρισμα 81χρονου, στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 52 κούτες τσιγάρων και 4,350 γραμμάρια καπνού, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είναι αδασμολόγητα.

Τόσο τα προϊόντα που κατασχέθηκαν όσο και ο 81χρονος, που ήταν παρόν κατά την έρευνα, παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων, μέλη του οποίου εξέδωσαν εξώδικο πρόστιμο στον 81χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.