Εμπόριο τσιγάρων: Πρόστιμο σε 81χρονο για αδασμολόγητα - Βρήκαν στην οικία του 52 κούτες και 4 κιλά καπνό

Εμπόριο τσιγάρων: Πρόστιμο σε 81χρονο για αδασμολόγητα - Βρήκαν στην οικία του 52 κούτες και 4 κιλά καπνό

Ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας, σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που συνέλεξε η Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, διενήργησαν το πρωί σήμερα Τετάρτη 6/4, έρευνα σε διαμέρισμα 81χρονου, στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 52 κούτες τσιγάρων και 4,350 γραμμάρια καπνού, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είναι αδασμολόγητα.

Τόσο τα προϊόντα που κατασχέθηκαν όσο και ο 81χρονος, που ήταν παρόν κατά την έρευνα, παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων, μέλη του οποίου εξέδωσαν εξώδικο πρόστιμο στον 81χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.