Παρατείνεται η υποβολή εγγράφων για διεκδίκηση θέσης στις στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας

Παρατείνεται η υποβολή εγγράφων για διεκδίκηση θέσης στις στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας

Παρατείνεται μέχρι τις 11:00 π.μ. της 7ης Απριλίου 2022 η υποβολή στο Υπουργείο Άμυνας των απαραίτητων εγγράφων για διεκδίκηση θέσης στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Σε ανακοίνωση, η οποία ακολουθεί ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, αναφορικά με την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής Αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις πρόσβασης 2022, το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις που θα ληφθούν στο Υπουργείο Άμυνας μετά τις 11:00 π.μ. της 7ης Απριλίου 2022.

Προσθέτει ότι οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά όπως έχουν προγραμματιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE