Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ένα θάνατο ασθενούς από κορωνοϊό και 472 νέα περιστατικά που προέκυψαν από 11,060 εργαστηριακές εξετάσεις το τελευταίο 24ωρο.

Τα 217 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 75 στην Κερύνεια, 127 στην Αμμόχωστο, 12 στο Τρίκωμο, 27 στη Μόρφου και 14 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται στις 88,904 και των θανάτων σε 227.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE