Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ένα θάνατο ασθενούς από κορωνοϊό και 472 νέα περιστατικά που προέκυψαν από 11,060 εργαστηριακές εξετάσεις το τελευταίο 24ωρο.

Τα 217 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 75 στην Κερύνεια, 127 στην Αμμόχωστο, 12 στο Τρίκωμο, 27 στη Μόρφου και 14 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται στις 88,904 και των θανάτων σε 227.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η ώρα των απαντήσεων για την υπόθεση Σάντη - Η Αστυνομία ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας

LIVE: Η ώρα των απαντήσεων για την υπόθεση Σάντη - Η Αστυνομία ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιείται στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE