Καιρός: Η νύχτα έπαθε... ζέστη - Ετοιμάζει βαλίτσες η σκόνη την Παρασκευή

Καιρός: Η νύχτα έπαθε... ζέστη - Ετοιμάζει βαλίτσες η σκόνη την Παρασκευή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και την Παρασκευή, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά, θα είναι αυξημένες.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά και τα νότια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη ενώ αργότερα, παροδικά, στα δυτικά και τα βόρεια, μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένης ελαφράς βροχής. Προοδευτικά στην περιοχή θα πνέουν ισχυροί, κυρίως βορειοδυτικοί άνεμοι, οι οποίοι από το μεσημέρι και μετά, παροδικά θα ενισχύονται μέχρι πολύ ισχυροί.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ενώ την Κυριακή δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE