«Ο γάρος της ημέρας»: Έκανε «κατάληψη» parking αναπήρων για να κατέβει να…φάει – Δείτε φωτογραφία    

«Ο γάρος της ημέρας»: Έκανε «κατάληψη» parking αναπήρων για να κατέβει να…φάει – Δείτε φωτογραφία      

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Ο σημερινός "γάρος της ημέρας" έχει να κάνει και πάλι με το parking και συγκεκριμένα με χώρο στάθμευσης αναπήρων έξω από fast food.

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Facebook, η οποία απεικονίζει την αναισθησία ενός οδηγού ο οποίος στερεί το χώρο στάθμευσης σε συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE