Συνολικά 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Συνολικά 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από την διενέργεια 10.128 εργαστηριακών εξετάσεων.
 

Από τις μολύνσεις 243 ήταν στην Λευκωσία, 73 στην Κερύνεια, 94 στην Αμμόχωστο, 13 στο Τρίκωμο, 19 στην Μόρφου και 9 στην Λεύκα.
 
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στις 89.355 ενώ καταγράφηκαν 227 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE