Συνολικά 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Συνολικά 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από την διενέργεια 10.128 εργαστηριακών εξετάσεων.
 

Από τις μολύνσεις 243 ήταν στην Λευκωσία, 73 στην Κερύνεια, 94 στην Αμμόχωστο, 13 στο Τρίκωμο, 19 στην Μόρφου και 9 στην Λεύκα.
 
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στις 89.355 ενώ καταγράφηκαν 227 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE