Συνολικά 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Συνολικά 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 451 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από την διενέργεια 10.128 εργαστηριακών εξετάσεων.
 

Από τις μολύνσεις 243 ήταν στην Λευκωσία, 73 στην Κερύνεια, 94 στην Αμμόχωστο, 13 στο Τρίκωμο, 19 στην Μόρφου και 9 στην Λεύκα.
 
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στις 89.355 ενώ καταγράφηκαν 227 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE