ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από την οικία της η 17χρονη Νεφέλη - Βοηθήστε για εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από την οικία της η 17χρονη Νεφέλη - Βοηθήστε για εντοπισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονης, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Νεφέλη Μιχαήλ, η οποία ελλείπει από το βράδυ της Πέμπτης, 07 Απριλίου, 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, βάρους γύρω στα 75 κιλά, με καφέ-κίτρινα μάτια, και με μαλλιά με ξανθές αφέλειες μπροστά, ξανθά μέχρι του ώμους στο πίσω μέρος της κεφαλής και ξυρισμένα στα δύο πλαϊνά μέρη της κεφαλής. Στο πρόσωπό της φέρει από ένα σκουλαρίκι στο κάθε φρύδι, σκουλαρίκια στις βλεφαρίδες, τρία σκουλαρίκια στη μύτη και αρκετά σκουλαρίκια στα χείλη και στα αυτιά, ενώ φέρει τατουάζ στο πίσω μέρος του αριστερού της ποδιού.

Κατά την αναχώρηση της φορούσε παντελόνι καφέ/ λαδί χρώματος, μαύρο κοντό μπλουζάκι, ζακέτα/ πουκάμισο χρώματος μπλε με πράσινο καρώ, φούτερ χρώματος γαλάζιο/ γκρίζο, και παντόφλες καλοκαιρινές χρώματος μαύρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top