Ένας θάνατος και 433 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Παρασκευή

Ένας θάνατος και 433 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Παρασκευή

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ένας ασθενής απεβίωσε και 433 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα, ύστερα από την διενέργεια 12.317 εργαστηριακών εξετάσεων.

Από τις μολύνσεις 212 ήταν στην Λευκωσία, 98 στην Κερύνεια, 81 στην Αμμόχωστο, 17 στο Τρίκωμο, 21 στην Μόρφου και 4 στην Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στις 89.788 ενώ καταγράφηκαν 228 θάνατοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE