Ένας θάνατος και 433 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Παρασκευή

Ένας θάνατος και 433 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Παρασκευή

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ένας ασθενής απεβίωσε και 433 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα, ύστερα από την διενέργεια 12.317 εργαστηριακών εξετάσεων.

Από τις μολύνσεις 212 ήταν στην Λευκωσία, 98 στην Κερύνεια, 81 στην Αμμόχωστο, 17 στο Τρίκωμο, 21 στην Μόρφου και 4 στην Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στις 89.788 ενώ καταγράφηκαν 228 θάνατοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.