Αγρια δολοφονία στην Τήνο: Αντρας σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Αγρια δολοφονία στην Τήνο: Αντρας σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Το έγκλημα έγινε σήμερα λίγο μετά τις 12 - Ο δράστης συνελήφθη. Άγριο φονικό στην Τήνο. Συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρω τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιων.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.

Ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE