LIFESTYLE

Ρονάλντο: Ζήτησε συγγνώμη που πέταξε εκνευρισμένος κινητό 14χρονου οπαδού της Έβερτον - Δείτε βιντεο

Ρονάλντο: Ζήτησε συγγνώμη που πέταξε εκνευρισμένος κινητό 14χρονου οπαδού της Έβερτον - Δείτε βιντεο

Δείτε το βίντεο - Η μητέρα του παιδιού ανέφερε πως είναι αυτιστικό, ενώ από το χτύπημα του Κριστιάνο, μελάνιασε το χέρι του - Δεν αποκλείεται ο Πορτογαλός να απολογηθεί στη δικαιοσύνη .

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έξαλλος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον, έχοντας, μάλιστα, δεχθεί και άσχημο χτύπημα από τάπες, που του άφησε «παράσημο» δύο τρύπες στο πόδι.

 


Η οργή του, όμως, φέρεται να εκδηλώθηκε με μία άσχημη πράξη, για την οποία κατηγορείται έντονα στα social media με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τη στιγμή που έφευγε προς τα αποδυτήρια.

 

 

Συγκεκριμένα, ο CR7 απεικονίζεται να πετάει με δύναμη ένα αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είναι κινητό οπαδού της Έβερτον. Το βίντεο δημοσίευσε η σελίδα «EvertonHub» στο twitter και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το «Sky Sports» ήδη ερευνά το περιστατικό.

 


Σύμφωνα με όσα έγιναν αργότερα γνωστά, ο συγκεκριμένος οπαδός είναι ένα 14χρονο αυτιστικό παιδί, ενώ σε δηλώσεις που έκανε η μητέρα του στη «Liverpool Echo», το παιδί κατάλαβε όσα έγιναν όταν επέστρεψε σπίτι του και παρατήρησε πως είχε μελανιάσει το χέρι του! Μάλιστα, ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα social media...

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top