Ανακοινώθηκαν 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ανακοινώθηκαν 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε τη Δευτέρα 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 13,016 διαγνωστικών εξετάσεων.

Τα 152 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 38 στην κατεχόμενη Κερύνεια, τα 62 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 4 στο κατεχόμενο Τρίκωμο, 7 στην κατεχόμενη Μόρφου και 3 στην κατεχόμενη Λεύκα. Συνολικά εντοπίστηκαν 90.711 κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας και καταγράφηκαν και 228 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE