Ανακοινώθηκαν 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ανακοινώθηκαν 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε τη Δευτέρα 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 13,016 διαγνωστικών εξετάσεων.

Τα 152 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 38 στην κατεχόμενη Κερύνεια, τα 62 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 4 στο κατεχόμενο Τρίκωμο, 7 στην κατεχόμενη Μόρφου και 3 στην κατεχόμενη Λεύκα. Συνολικά εντοπίστηκαν 90.711 κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας και καταγράφηκαν και 228 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE