Ανακοινώθηκαν 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ανακοινώθηκαν 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε τη Δευτέρα 266 νέα περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 13,016 διαγνωστικών εξετάσεων.

Τα 152 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 38 στην κατεχόμενη Κερύνεια, τα 62 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 4 στο κατεχόμενο Τρίκωμο, 7 στην κατεχόμενη Μόρφου και 3 στην κατεχόμενη Λεύκα. Συνολικά εντοπίστηκαν 90.711 κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας και καταγράφηκαν και 228 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.