LIFESTYLE

Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία και η ερωτική εξομολόγηση στον Θανάση Πανουργιά

Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία και η ερωτική εξομολόγηση στον Θανάση Πανουργιά

Το μήνυμα όλο αγάπη της Σοφίας Καρβέλα προς τον σύντροφο της ζωής της και πατέρα των παιδιών της, Θανάση Πανουργιά.

Την ειλικρινή και βαθιά αγάπη τίποτα δεν μπορεί να τη διαλύσει. Ακόμα και δύσκολες στιγμές να υπάρχουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι όλα τελικά ξεπερνιούνται. Τρανό παράδειγμα η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά, οι οποίοι μπορεί να πήραν διαζύγιο, όμως είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Σοφία Καρβέλα, μάλιστα, τα ξημερώματα της Δευτέρας δημοσίευσε ένα Insta Story όλο αγάπη για τον σύντροφο της ζωής της, Θανάση Πανουργιά που σίγουρα θα σε κάνει κι εσένα να «λιώσεις».

Η tb φωτογραφία Καρβέλα-Πανουργιά και το τρυφερό μήνυμα

Ένα τρυφερό φιλί που είχαν ανταλλάξει πριν πολλά χρόνια με τον Θανάση Πανουργιά ανέβασε σε Insta Story η Σοφία Καρβέλα και έγραψε: «Αυτό το αγόρι χωρίς Instagram θα μου στέλνει πάντα στο άκυρο φωτογραφίες με εμένα να είμαι χωρίς ρυτίδες και εντελώς χαλαρή για να μου θυμίζει ότι ήμουν τρελαμένη μαζί του».

karvela_panoyrgias.JPG

Με αυτόν τον τρόπο η Σοφία Καρβέλα έκανε μια… ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της δείχνοντας ότι μετά το διαζύγιο και την επανασύνδεσή τους οι δυο τους είναι full in love.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top