134 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τετραήμερο στην Πάφο - Οι 20 για οδήγηση υπό αλκοόλη

134 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τετραήμερο στην Πάφο - Οι 20 για οδήγηση υπό αλκοόλη

Στα πλαίσια της προσπάθειας της ΑΔΕ Πάφου και της εφαρμογής διαταγών επιχειρήσεων για την πρόληψη οδικών συγκρούσεων αλλά και πρόληψη των αδικημάτων κατά περιουσίας , τα περίπολα της διεύθυνσης προέβησαν σε 134 συνολικά τροχαίες καταγγελίες, το τελευταίο τετραήμερο από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι της 06:00 το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου από τις 134 καταγγελίες, οι 20 καταγγελίες αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 20 οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών , 4 καταγγελίες έγιναν για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και 28 για οδήγηση με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Επίσης 2 καταγγελίες έγιναν για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, οι 7 για οδήγηση χωρίς ασφάλεια οχήματος, οι 2 καταγγελίες για στάθμευση σε χώρο αναπήρων, και 51 άλλες καταγγελίες για άλλα τροχαία αδικήματα. Έγιναν επίσης 7 κατασχέσεις οχημάτων.

Όσον αφορά την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων σημειώθηκαν συνολικά 8 οδικές συγκρούσεις εκ των οποίων οι 5 ήταν με ελαφρές ζημιές και οι 3 με υλικές ζημιές. Επίσης πέντε πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE