ΕΚΤΑΚΤΟ: Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα  στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Απριλίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 09:00 το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος του Κοτσιάτη.

Από το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα πρόσωπο ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE