Νέες δηλώσεις «φωτιά» από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου…»

Νέες δηλώσεις «φωτιά» από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου…»

Σημειώνεται ότι η αδελφή της 33χρονης ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της.


Κατηγορηματικά αρνείται η Δήμητρα Πισπιρίγκου οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η αδελφή της Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, απαντά με ειρωνική διάθεση: «περιμένω τη σύλληψή μου…».

Σημειώνεται ότι η αδελφή της 33χρονης ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της μάνας των τριών παιδιών που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε τι λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δειτε εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE