Ελληνοκύπριος κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει από το Δικαστήριο - Τράπηκε σε φυγή

Ελληνοκύπριος κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει από το Δικαστήριο - Τράπηκε σε φυγή

Άλλη μια απόπειρα απόδρασης από 26χρονο κρατούμενο σημειώθηκε στο Δικαστήριο της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 26χρονος Ελληνοκύπριος που οδηγήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσπάθησε να ξεφύγει από τις Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στον ανελκυστήρα με αστυνομικούς, όταν άνοιξε η πόρτα αυτός τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να τον αποτρέψουν την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει μια κλειδωμένη πόρτα, ακινητοποιώντας τον, αποτρέποντας έτσι την απόδραση του.

Να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο για υπόθεση ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE