Ελληνοκύπριος κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει από το Δικαστήριο - Τράπηκε σε φυγή

Ελληνοκύπριος κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει από το Δικαστήριο - Τράπηκε σε φυγή

Άλλη μια απόπειρα απόδρασης από 26χρονο κρατούμενο σημειώθηκε στο Δικαστήριο της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 26χρονος Ελληνοκύπριος που οδηγήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσπάθησε να ξεφύγει από τις Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στον ανελκυστήρα με αστυνομικούς, όταν άνοιξε η πόρτα αυτός τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να τον αποτρέψουν την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει μια κλειδωμένη πόρτα, ακινητοποιώντας τον, αποτρέποντας έτσι την απόδραση του.

Να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο για υπόθεση ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE