Η Αστυνομία μπούκαρε σε διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες

Η Αστυνομία μπούκαρε σε διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία, μετά από έφοδο σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρχές έλαβαν πληροφορία για εμπορία προσώπων σε συγκεκριμένο χώρο όπου διενήργησαν σχετικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από την Αστυνομία εντοπίστηκε 23χρονη και 26χρονη όπως και ένας άντρας 40 ετών στο κρεβάτι.

Μετά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Τόσο η 23χρονη όσο και η 26χρονη παραδέχθηκαν ότι το διαμέρισμα νοικιάζεται από εκείνες με σκοπό τον αγοραίο έρωτα έναντι αμοιβής.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και έπειτα τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE