Η Αστυνομία μπούκαρε σε διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες

Η Αστυνομία μπούκαρε σε διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής - Φόρεσαν χειροπέδες δύο γυναίκες

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία, μετά από έφοδο σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρχές έλαβαν πληροφορία για εμπορία προσώπων σε συγκεκριμένο χώρο όπου διενήργησαν σχετικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από την Αστυνομία εντοπίστηκε 23χρονη και 26χρονη όπως και ένας άντρας 40 ετών στο κρεβάτι.

Μετά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Τόσο η 23χρονη όσο και η 26χρονη παραδέχθηκαν ότι το διαμέρισμα νοικιάζεται από εκείνες με σκοπό τον αγοραίο έρωτα έναντι αμοιβής.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και έπειτα τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE