LIFESTYLE

The Masked Singer: Πάγωσαν όλοι όταν η μάσκα έπεσε - Δείτε ποιος κρυβόταν

The Masked Singer: Πάγωσαν όλοι όταν η μάσκα έπεσε - Δείτε ποιος κρυβόταν

Επέστρεψε κι αυτήν την Πέμπτη το The Masked Singer μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις έκλεψαν για ακόμα μια φορά την παράσταση με τους τέσσερις detectives Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοεδωρή Μαραντίνη να καλούνται να «εξιχνιάσουν» ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Το έργο τους φάνηκε απαιτητικό καθώς προσπαθούσαν μέσα από κάποια βιογραφικά στοιχεία ή κάποιες κινήσεις να αποκωδικοποιήσουν τον εκάστοτε διαγωνιζόμενο.

Απόψε ο Σάκης Ρουβάς σύστησε μία νέα μάσκα στο τηλεοπτικό κοινό, που ήταν αυτή του Αχινού. Η νέα Μάσκα μίλησε για τη θάλασσα, τις Γοργόνες και τους Μάγκες της και φυσικά ήρθε για να κατακτήσει τη σκηνή του show.Στο τέλος των παρουσιάσεων detectives και κοινό κλήθηκαν να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους Μάσκες. Εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους να αναγκάζεται να αποκαλυφθεί.

Στο τέλος του επεισοδίου ο Kύκλωπας ήταν αυτός που έβγαλε τη μάσκα κι όλοι έπαθαν πλάκα με το πρόσωπο που κρυβόταν από πίσω. Ο καλλιτέχνης δεν ήταν άλλος από τον Μέμο Μπεγνή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top