Απανωτά τροχαία προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Απανωτά τροχαία προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15/4) μετά από δύο τροχαία ατυχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ύψος του Τσιρείου, στο δρόμο προς Λευκωσία, συγκρούστηκαν τρία οχήματα μεταξύ τους.

Παράλληλα, στον δρόμο προς Πάφο συγκρούστηκαν έξι οχήματα μεταξύ τους. Λόγω των τροχαίων ατυχημάτων, προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.