Τρομάζουν οι δηλώσεις Έλληνα που ζει Σαγκάη - Μία πρωτόγνωρη καραντίνα και ένα σκληρό lockdown

Τρομάζουν οι δηλώσεις Έλληνα που ζει Σαγκάη -  Μία πρωτόγνωρη καραντίνα και ένα σκληρό lockdown

Απίστευτη ανησυχία προκαλεί το σκληρό lockdown στη Σαγκάη υπό τον φόβο διασποράς του κορωνοϊου., Οι 25 εκατ. κάτοικοι της πόλης παραμένουν στο σπίτι τους, δίχως να μπορούν να βγουν ούτε στο μπαλκόνι τους. Παρόλα αυτά, υπάρχει διάχυτη ανησυχία για την περίπτωση, στην οποία το τεστ θα βγει θετικό.

Πολλοί είναι εκείνοι που τρέμουν στην ιδέα ότι δεν θα ξαναδούν το κατοικίδιό τους. Εκατοντάδες χιλιάδες απομακρύνονται δια της βιας από τους ιδιοκτήτες τους και θανατώνονται. Ιστορίες τρόμου κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σχετικά με τη μοίρα των κατοικίδιων, με ένα βίντεο να απεικονίζει τη δολοφονία ενός σκύλου με φτυάρι.

Δεν είναι το μόνα σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν. Διεθνή πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι όσοι μολύνονται απ’ τον κορωνοϊό μεταφέρονται σε απομακρυσμένους χώρους καραντίνας, ενώ ακόμη και μικρά παιδιά χωρίζονται από τους γονείς τους.

Σε περιγραφή του στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Αλέξανδρος Οικονόμου κάτοικος της Σαγκάη για το πως βιώνουν οι άνθρωποι αυτή την κατάσταση.
Συγκεκριμένα ανέφερε, βρίσκονται στο σπίτι τις τελευταίες 16 μέρες και απαγορεύεται από τον νόμο να βγουν έξω και όλο αυτό γίνεται για να μην έχουν κρούσματα.

«Έρχονται εθελοντές από το κράτος και κάθε μέρα σχεδόν παρέχει δωρεάν PCR τεστ», είπε χαρακτηριστικά.  Σημείωσε επίσης πως αυτό το γεγονός προκαλεί αγανάκτηση σε πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βγαίνουν στα μπαλκόνια και φωνάζουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE