ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» για το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» για το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο της εκπομπής «T- Live» από γυναίκα στις 15 Μαρτίου που προβλήθηκε χθες στην εκπμπή της Τατιάνας Στεφανίδου, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν πίσω από αυτό κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα» μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το παίρνω πάνω μου 100% και έχω αδιάσειστα στοιχεία. Από τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κας Πισπιρίγκου προκύπτει ότι εκείνη τη μέρα, τη 15η Μαρτίου 2022, στις 9.21 το πρωί, έγινε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της κας Γιώτας Κηπουρού» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ουσιαστικά με αυτή την αποκάλυψη, επιβεβαιώνεται ότι πίσω από το τηλεφώνημα κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα» έλεγε στο τηλέφωνο η γυναίκα.

Αποκάλυψε επίσης, ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, η μητέρα της νέας σχέσης του Μάνου Δασκαλάκη, ακόμα δεν γνωρίζει για τη σχέση της κόρης της, πόσο μάλλον στις 15 Μαρτίου, οπότε και φέρεται να τηλεφώνησε στην εκπομπή «T-Live».

Πάτρα: Τι απαντά η Ρούλα για το τηλεφώνημα στην εκπομπή
Στην εκπομπή παρενέβη η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, επικοινωνώνοντας τηλεφωνικά με τον Γιώργο Σόμπολο. Διέψευσε πως τηλεφώνησε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και υποστήριξε πως εκείνη την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο για να την ενημερώσει για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη φερόμενη ως μητέρα της κοπέλας του Μάνου.

Η Ρούλα ισχυρίστηκε μάλιστα πως η ίδια τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πρώην σύζυγό της για να τον ενημερώσει και μετά κάλεσε και πάλι τη δημοσιογράφο με την οποία είχε μια ακόμα συνομιλία.

Ωστόσο, ο Πέτρος Κουσουλός επέμεινε πως υπάρχουν συνολικά πέντε εξερχόμενες κλήσεις από το κινητό της Ρούλας προς την Γιώτα Κηπουρού, ανάμεσά τους το επίμαχο τηλεφώνημα διάρκειας 11 λεπτών και 38 δευτερολέπτων στις 09:21 της 15ης Μαρτίου, που συμπίπτει με την τηλεφωνική επικοινωνία της δημοσιογράφου με τη μυστηριώδη γυναίκα.

Σήμερα, γυναίκα από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» και ισχυρίστηκε πως η κυρία που είχε τηλεφωνήσει στην εκπομπή «Τ-Live» ήταν η Ρούλα και η αδελφή της, Δήμητρα, που μιλούσαν με κλεισμένη τη μύτη τους για να είναι αλλοιωμένη η φωνή τους.

«Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό που δώσανε στην κ. Στεφανίδου, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα» τόνισε χαρακτηριστικά, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον της 33χρονης Ρούλας.

«Τη Ρούλα και τη Δήμητρα εγώ τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πώς τονίζουν κάποια γράμματα και πώς χρησιμοποιούν κάποιες εκφράσεις. Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το πράγμα που μίλησαν που δώσανε στην κα Στεφανίδου, είμαι σίγουρη ότι ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα», είπε η φίλη της Ρούλας και συνέχισε:

«Η Δήμητρα αυτό το “κοπέλα” που λέει, αυτό το “κοπέλα” που προσπαθεί να παραμορφώσει γιατί έχει κλείσει τη μύτη και καταλαβαίνω πολύ καλά ότι είναι η Δήμητρα με κλειστή τη μύτη. Έτσι λέει το “κοπέλα” η Δήμητρα. Την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές να λέει αυτή τη λέξη. Επίσης, αμέσως μετά φαίνεται να παίρνει κάποιος άλλος το τηλέφωνο. Είναι η Ρούλα το άλλο άτομο. Μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί κι αυτό το “ναι, ναι, ναι” το λέει η Ρούλα πάντα».

 Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top