Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν οι ΗΠΑ να χαρακτηρίσουν τη Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας»

Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν οι ΗΠΑ να χαρακτηρίσουν τη Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας»

Ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζήτησε πρόσφατα απευθείας από τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν, οι ΗΠΑ να χαρακτηρίσουν τη Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» ανέφερε σήμερα η Washington Post, επικαλούμενη άτομα με γνώση της συνομιλίας των δύο ηγετών.

Ο Μπάιντεν δεν δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες ενέργειες κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο χαρακτηρισμός αυτός μπορεί να γίνει σε κάθε χώρα που «υποστηρίζει επανειλημμένα πράξεις διεθνούς τρομοκρατίας», τόνισε η Post, επικαλούμενη ενημερωτικό δελτίο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Αυτή τη στιγμή ο κατάλογος κρατών που οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» περιλαμβάνει τέσσερις χώρες: τη Βόρεια Κορέα, την Κούβα, το Ιράν και τη Συρία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE