Καιρός: Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία - Αγγίζει τους 28 στην πρωτεύουσα

Καιρός: Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία - Αγγίζει τους 28 στην πρωτεύουσα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Κυριακή αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Από απόψε στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες, ενώ σταδιακή υποχώρηση της αναμένεται από αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αργότερα τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.