Κρίσιμα 31χρονος μετά από τροχαίο - Τον κτύπησε αυτοκίνητο ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα

Κρίσιμα 31χρονος μετά από τροχαίο - Τον κτύπησε αυτοκίνητο ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα

Γύρω στις 11.45 χθες Παρασκευή 15/4 το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος στη λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος.

*φωτογραφία αρχείου

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 31χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE