Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε κάνει 27 αναζητήσεις στη Google για φαρμακευτικές ουσίες

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε κάνει 27 αναζητήσεις στη Google για φαρμακευτικές ουσίες

Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε κάνει 27 αναζητήσεις στη Google που αφορούσαν φαρμακευτικές ουσίες, με τις Αρχές να εστιάζουν στις αναζητήσεις που είχε κάνει στις 26 Ιανουαρίου, όταν και εμφανίστηκε η διαφήμιση για την κεταμίνη.

Όπως ανέφερε το Mega η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως έκανε μία αναζήτηση για την κεταμίνη στις 17 Ιανουαρίου του 2022, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι έχει υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός αναζητήσουν στο διαδίκτυο για διάφορες ουσίες.


Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αυτές οι αναζητήσεις ξεκίνησαν από τις 12 Ιανουαρίου, την περίοδο που η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της.

Το «κλειδί» για τις Αρχές είναι η αναζήτηση που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 25 ή στις 26 Ιανουαρίου, μέσω της οποίας ήρθε και η διαφήμιση από τη Google για την κεταμίνη.

Δείτε το βίντεο εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE