Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν συλλεκτικά γραμματόσημα με το «Moskva»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν συλλεκτικά γραμματόσημα με το «Moskva»

Δεκάδες πολίτες στέκονται για ώρες στην ουρά προκειμένου να προμηθευτούν τα συλλεκτικά γραμματόσημα για τον πόλεμο. Πρόκειται για το γραμματόσημο που δημιούργησε ο Μπόρις Γκρο και κυκλοφόρησε από την ουκρανική κυβέρνηση τις προηγούμενες μέρες. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Ουκρανός στρατιώτης που έβρισε το ρωσικό πλοίο που ήθελε να καταλάβει το Φιδονήσι.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη φράση που χρησιμοποίησε ο Ουκρανός στρατιώτης έχει γίνει σλόγκαν του πολέμου ενώ οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν μέχρι και πέντε πλακέτες γραμματοσήμων. 

 
FQREYOWWUAAsTmH
FQyFTYtXwAQG6_-

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE