Έτοιμος ο κατάλογος από τον οποίον ο Πρόεδρος θα επιλέξει για διορισμό τον Επίτροπο Διαφάνειας

Έτοιμος ο κατάλογος από τον οποίον ο Πρόεδρος θα επιλέξει για διορισμό τον Επίτροπο Διαφάνειας

Έτοιμος είναι ο κατάλογος από τον οποίον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιλέξει για διορισμό τον Επίτροπο Διαφάνειας και τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, όπως ανακοίνωσε το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το συσταθέν δυνάμει του άρθρου 3(3)(α) του περί της Σύστασης και Λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς Νόμου του 2022 (Νόμος 19(Ι) του 2022) ανακοινώνει ότι ύστερα από τρεις πρόσφατες συνεδρίες του προχώρησε στην ετοιμασία του καταλόγου των προσώπων από τον οποίον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιλέξει για διορισμό τον Επίτροπο Διαφάνειας και τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Περαιτέρω, ανακοινώνει ότι ως προνοείται στο άρθρο 3(3)(γ) του Νόμου έχει διευθετηθεί όπως υποβάλει τον εν λόγω κατάλογο προς ενημέρωση και συζήτηση σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και με απόλυτη εμπιστευτικότητα τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022. Περαιτέρω δε ότι θα παραδώσει τον εν λόγω κατάλογο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE