Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Ένας από τους βασικούς λόγους που η ΑΕΛ απέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας εκτός εξάδας παρότι έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου μετά την εξαιρετική πορεία της τη σεζόν 2020-2021, ήταν ο προγραμματισμός του περασμένου καλοκαιριού, όπου σχεδόν όλες οι μεταγραφές αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, παρότι έγινε από τη διοίκηση μία μικρή οικονομική υπέρβαση για να ικανοποιήσει τα "θέλω" της τεχνικής ηγεσίας.

Από τους παίκτες που αποκτήθηκαν πέρσι, παραμένουν στην ομάδα οι Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Ριστέφσκι, Ντάβερφελντ, Μαζάν και Σωτηρίου, αφού οι Τσάβες, Μάζουρεκ και Πελέ "χαιρέτησαν" νωρίς.

Διαβάστε συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE