Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Ένας από τους βασικούς λόγους που η ΑΕΛ απέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας εκτός εξάδας παρότι έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου μετά την εξαιρετική πορεία της τη σεζόν 2020-2021, ήταν ο προγραμματισμός του περασμένου καλοκαιριού, όπου σχεδόν όλες οι μεταγραφές αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, παρότι έγινε από τη διοίκηση μία μικρή οικονομική υπέρβαση για να ικανοποιήσει τα "θέλω" της τεχνικής ηγεσίας.

Από τους παίκτες που αποκτήθηκαν πέρσι, παραμένουν στην ομάδα οι Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Ριστέφσκι, Ντάβερφελντ, Μαζάν και Σωτηρίου, αφού οι Τσάβες, Μάζουρεκ και Πελέ "χαιρέτησαν" νωρίς.

Διαβάστε συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE