Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Ένας από τους βασικούς λόγους που η ΑΕΛ απέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας εκτός εξάδας παρότι έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου μετά την εξαιρετική πορεία της τη σεζόν 2020-2021, ήταν ο προγραμματισμός του περασμένου καλοκαιριού, όπου σχεδόν όλες οι μεταγραφές αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, παρότι έγινε από τη διοίκηση μία μικρή οικονομική υπέρβαση για να ικανοποιήσει τα "θέλω" της τεχνικής ηγεσίας.

Από τους παίκτες που αποκτήθηκαν πέρσι, παραμένουν στην ομάδα οι Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Ριστέφσκι, Ντάβερφελντ, Μαζάν και Σωτηρίου, αφού οι Τσάβες, Μάζουρεκ και Πελέ "χαιρέτησαν" νωρίς.

Διαβάστε συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό

Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό

Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE