Ατύχημα σε δεύτερο ορυχείο στην Πολωνία - Δέκα αγνοούμενοι

Ατύχημα σε δεύτερο ορυχείο στην Πολωνία - Δέκα αγνοούμενοι

Δέκα άνθρωποι αγνοούνται ύστερα από δεύτερο ατύχημα σε ορυχείο αυτή την εβδομάδα στην Πολωνία, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία διαχείρισης ορυχείων JSW.

«Οι ομάδες διάσωσης δεν έχουν επαφή με 10 ανθρώπους», που βρίσκονταν στο ορυχείο της Ζόφιοφκα (νότια), σύμφωνα με τη JSW, εταιρία στην οποία ανήκει επίσης το ορυχείο Πνιόβεκ, όπου πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά παραμένουν αγνοούμενοι έπειτα από έκρηξη αερίου την Τετάρτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE