Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σήμερα Μεγάλο Σάββατο έχει έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών για να δει τη μητέρα της, την αδερφή της και τον πατριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδες pelop.gr, η 33χρονη ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της (Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα).


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE