Στα 170 την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 170 την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 170 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα τα οποία προέκυψαν από συνολικά 7110 εργαστηριακές εξετάσεις το τελευταίο 24ωρο.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα οι 72 μολύνσεις εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, οι 36 στην Κερύνεια, οι 35 στην Αμμόχωστο, οι 20 στο Τρίκωμο, οι 6 στη Μόρφου και η μία στη Λεύκα.

Με τα δεδομένα και της Τρίτης ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχονται από την αρχή της πανδημίας σε 93242 και οι θάνατοι παραμένουν στους 235.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE