«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζoυν εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία - «Φέτος είναι το κάτι άλλο»

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζoυν εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία - «Φέτος είναι το κάτι άλλο»

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζουν οι εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία, στο οποίο αντικρίζουμε σπασμένα τζάμια τάξεων, καμένα αντικείμενα όπως επίσης και γραμμένες βρισιές στους τείχους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου και της δημοσιογράφου Μαρίας Ανδρονίκου, όλα αυτά σημειώθηκαν τις μέρες του Πάσχα, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχουν ήδη ενημερωθεί μέλη της σχολικής εφορείας από τους υπεύθυνους του σχολείου με σκοπό να αποκατασταθούν οι ζημιές πριν την επιστροφή των μαθητών την ερχόμενη Δευτέρα.

«Τι να πώ, είναι ανεξέλεγκτη κατάσταση. Φέτος είναι το κάτι άλλο», δήλωσε υπεύθυνη για την καθαριότητα του σχολείου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE