Υπ.Γεωργίας: Επάρκεια σιτηρών για ανθρώπινη κατανάλωση για τουλάχιστον τρεις μήνες - Παρακολουθούμε την κατάσταση

Υπ.Γεωργίας: Επάρκεια σιτηρών για ανθρώπινη κατανάλωση για τουλάχιστον τρεις μήνες - Παρακολουθούμε την κατάσταση

Η Κύπρος διαθέτει επάρκεια σιτηρών για ανθρώπινη κατανάλωση για τουλάχιστον τρεις μήνες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα συνεπεία της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και την επιβολή διεθνών κυρώσεων κατά της Μόσχας, ο κ. Καδής είχε χθες συνάντηση με αλευροβιομήχανους και εισαγωγείς σιτηρών για ανθρώπινη χρήση, με στόχο τη συζήτηση τρόπων αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στη διάθεση των εμπορευμάτων αυτών.

Ερωτηθείς για την επάρκεια των αποθεμάτων, ο Υπουργός Γεωργίας είπε πως υπάρχει επάρκεια στα σιτηρά για ανθρώπινη κατανάλωση για περιόδο τουλάχιστον τριών μηνών.

«Μπορούμε να νοιώθουμε ασφαλείς, αλλά παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση», ανέφερε

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό, τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE