Μύκονος: Εργαζόμενη κοιμόταν επί μήνες στο αυτοκίνητο – Την έβαλαν να μείνει σε σπίτι με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια

Μύκονος: Εργαζόμενη κοιμόταν επί μήνες στο αυτοκίνητο – Την έβαλαν να μείνει σε σπίτι με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια

Kάθε άλλο παρά ειδυλλιακές είναι οι συνθήκες εργασίας στη Μύκονο, σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενης.

 

Όπως αποκαλύπτει η κοπέλα, μιλώντας στο Mykonoslive.tv, αναγκάστηκε επί τρεις ολόκληρους μήνες να κοιμάται στο αυτοκίνητο, καθώς το κατάλυμα που της παραχώρησε η επιχείρηση που εργαζόταν ήταν χωμένο σε σπηλιά, γεμάτο υγρασία, με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια και οι συγκάτοικοί της ήταν όλοι άντρες.

«Αποφάσισα ότι δεν μπορώ να μείνω σε ένα τέτοιο σπίτι, να κοιμηθώ σε ένα δωμάτιο με τόση μούχλα, και είπα ότι προτιμώ να μείνω στο αυτοκίνητο, όπου ξέρω πού θα ακουμπάω, παρά σε ένα τέτοιο σπίτι» αναφέρει.

«Μια παραλία με κοίμιζε και με… έπλενε. Κοιμόμουν στις ξαπλώστρες και έκανα μπάνιο στις ντουζιέρες. Τα ρούχα μου τα έπλενα στην τουαλέτα της καφετέριας που ήταν στην παραλία. Όλη τη μέρα τριγυρνούσα μέχρι να έρθει η ώρα να πάω στη δουλειά και προσπαθούσα να αντέξω» συγκλονίζει.

«Επί έναν μήνα πάθαινα δηλητηρίαση από το φαγητό της επιχείρησης» Επιπλέον, η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε όλα τα δεδουλευμένα, κι ας δούλευε παραπάνω ώρες και χωρίς ρεπό. «Επί έναν μήνα πάθαινα δηλητηρίαση από το φαγητό της επιχείρησης και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά. Απαγορευόταν να πίνουμε νερό όταν τελείωνε η μπουκάλα του προσωπικού» συγκλονίζει. Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE