ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλαβε επιστολή για θέση εργασίας στην Κυβέρνηση 11 χρόνια μετά - «Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί»

Έλαβε επιστολή για θέση εργασίας στην Κυβέρνηση 11 χρόνια μετά - «Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί»

Επιστολή από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού έφτασε στα χέρια υποψηφίου για θέση εργασίας 11 σχεδόν χρόνια μετά την προκήρυξή της.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή με ημερομηνία 11 Απριλίου 2022, η διαδικασία για την πλήρωση της κενής θέσης έχει ολοκληρωθεί και ότι έχει επιλεγεί και διοριστεί άλλος υποψήφιος.

Δείτε την επιστολή

Με παρέμβασή του στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ο Διευθυντής Διοίκησης και Προσωπικού της ΑνΑΔ, Λεωνίδας Λεωνίδου, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για θέση Λειτουργού η οποία είχε παγώσει.

Όπως εξήγησε «είχε εφαρμοστεί νομοθεσία το 2012 λόγω της κρίσης που απαγόρευε την πλήρωση κενών θέσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα». Μάλιστα, σημείωσε πως είχε σταλεί σχετική επιστολή τον Σεπτέμβριο του 2012 ενημερώνοντας τους υποψηφίους ότι η διαδικασία πλήρωσης διακόπτεται λόγω της σχετικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδου για τη συγκεκριμένη θέση είχαν αιτηθεί περίπου 260 άτομα. Στις 12 Απριλίου 2021 η Αρχή είχε ενημερωθεί ότι η θέση αποπαγοποιήθηκε και μπορούσαν να συνεχίσουν με τη διαδικασία από το σημείο που είχαν σταματήσει το 2012.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top