Θετικά νέα για τον 20χρονο Ευριπίδη που υπέστη εγκαύματα έξω από το γήπεδο - Αποδιασωληνώθηκε από τους γιατρούς

Θετικά νέα για τον 20χρονο Ευριπίδη που υπέστη εγκαύματα έξω από το γήπεδο - Αποδιασωληνώθηκε από τους γιατρούς

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου Ευριπίδη Φράγκου, που το περασμένο Σάββατο (30/4) τραυματίστηκε έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Μετά από τρεις μέρες σε καταστολή, οι θεράποντες ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας κατόρθωσαν να αποσυνδέσουν τον νεαρό από τον αναπνευστήρα.

Τη δεδομένη στιγμή η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή, αφού φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος διαμένει κοντά στο στάδιο και το περασμένο Σάββατο είχε βγει βόλτα με τα σκυλιά του ενώ σε ένα σημείο φέρεται να προσπάθησε να κατασβήσει τη φωτιά σε ξηρά χώρα, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση με μολότοφ.

Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί στην Αστυνομία δύο πρόσωπα για τα σοβαρά επεισόδια, ενώ οι Αρχές ξεψαχνίζουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για να εντοπίσουν και άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE