Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τις τελευταίες 24 ώρες εντοπίστηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού. Συνολικά διενεργήθηκαν 1870 τεστ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 39 κρούσματα στην κατεχόμενη Λευκωσία, 6 στην Κερύνεια, 8 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, ένα στο κατεχόμενο Τρίκωμο και ένα στην Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν συνολικά 93.799 κρούσματα ενώ ανακοινώθηκαν 235 θάνατοι με τελική αιτία τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE