Σοβαρό περιστατικό στη Λεμεσό: Άνδρας απείλησε με κυνηγετικό ανήλικο - Σε κατάσταση σοκ λιποθύμησε 13χρονη

Σοβαρό περιστατικό στη Λεμεσό: Άνδρας απείλησε με κυνηγετικό ανήλικο - Σε κατάσταση σοκ λιποθύμησε 13χρονη

Στην σύλληψη 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία, ο οποίος φαίνεται να απείλησε με κυνηγετικό όπλο ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, σε πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή των Πολεμιδιών στην Λεμεσό.

Ο 30χρονος απείλησε με κυνηγετικό όπλο ανήλικο ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τον είχε εξυβρίσει προηγουμένως.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 30χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος κατά τον ισχυρισμό του εξυβρίσθηκε από ανήλικο, έσπευσε στην κατοικία του πήρε το κυνηγετικό του όπλο και αφού επέστρεψε στο πάρκο απείλησε με αυτό τον ανήλικο.

Μια 13χρονη που βρισκόταν μαζί με τον ανήλικο στο πάρκο, έπαθε νευρικό κλονισμό με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Μετά το περιστατικό ο 30χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία , η οποία προέβη στη σύλληψη του υπόπτου.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE