Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για το σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για το σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία άντρα ο οποίος αναζητείται σχετικά με υπόθεση εγκατάλειψης σκηνής οδικής σύγκρουσης, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803205, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης, 04/05/2022, στη λεωφόρο Νησί, στην Αγία Νάπα. Ο οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη στη σύγκρουση εγκατέλειψε τη σκηνή, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για εξακρίβωση των στοιχείων του και εντοπισμό του.

Αυτός σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, φέρεται ότι είναι υπήκοος ευρωπαϊκής χώρας, και βρίσκεται στην Κύπρο ως επισκέπτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live-Μονή Αββακούμ: Στο Δικαστήριο οι μοναχοί - Απαντούν στις κατηγορίες

Live-Μονή Αββακούμ: Στο Δικαστήριο οι μοναχοί - Απαντούν στις κατηγορίες

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρίσκονται σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, οι δύο καθαιρεμένοι Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος, με σκοπό να απαντήσουν στις κατηγορίες. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: 

BEST OF TOTHEMAONLINE