Συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός του buggy που παρέσυρε πεζή στην Αγία Νάπα - Θετικός σε αλκοτέστ και νάρκοτεστ

Συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός του buggy που παρέσυρε πεζή στην Αγία Νάπα - Θετικός σε αλκοτέστ και νάρκοτεστ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο νεαρός οδηγός του buggy που παρέσυρε πεζή χθες το απόγευμα σε δρομο της Αγία Νάπας.

Πρόκειται για 25χρονο τουρίστα Βρετανικής καταγωγής ο οποίος αμέσως μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε τη σκηνή, αφήνοντας εκεί το όχημα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη λίγο μετά τις 11:30 χθες το βράδυ, με δικαστικό ένταλμα. Στη συνέχεια του διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 44 mg αντί 9mg που είναι το επιτρεπόμενο  όριο, καθώς εντοπίστηκε θετικός και σε νάρκοτεστ.

Υπενθυμίζετα ότι, το απόγευμα της Τετάρτης λίγο πριν τις 18:00, οδηγός αυτοκίνητου σταμάτησε το όχημά του και επέτρεψε σε γυναίκα να διασταυρώσει πεζή την λεωφόρο Νήσι στην Αγία Νάπα.

Την ίδια στιγμή, δεύτερος οδηγός οχήματος τύπου buggy προσπέρασε το όχημα που ήταν σταματημένο με αποτέλεσμα να παρασύρει την πεζή γυναίκα και να την τραυματήσει σοβαρά.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE