Μάνος Δασκαλάκης: Πού μένει σήμερα και ποιον επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα;

Μάνος Δασκαλάκης: Πού μένει σήμερα και ποιον επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα;

Πού μένει σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης; Ποιον ειδικό επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τι είδους βοήθεια λαμβάνει; Πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου αποκαλύπτει στο Πρωινό τα εξής:

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο, 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δύο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική… κάνει συνεδρίες τελοσπάντων με ψυχίατρο.

Αυτός έχει πιεστεί από παντού. Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα. Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί.Ανησυχούν όλοι και ο πατριός του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ. Εντάξει στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE